• Lietuvos
  • English
  • Russian
  • Polish
  • German
  • Italian
  • Privatumo politika

Privatumo politika

www.sadvitairko.lt interneto svetainė (toliau – Svetainė) priklauso UAB „SADVITOS TRANSPORTAS” (toliau – Įmonė).

Asmeninės informacijos naudojimas

Įmonė saugo ir naudoja visą Jūsų Svetainėje paskelbtą asmeninę informaciją laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų bei kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

Įmonė gali rinkti ir panaudoti Jūsų asmens duomenis (pavyzdžiui, vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą bei kitą Svetainės registracijos formose nurodytą informaciją) savo paslaugų teikimui, vidinių ataskaitų bei tiesioginės rinkodaros tikslais. Kai kurie Jūsų asmens duomenys gali būti naudojami siekiant geriau pritaikyti Svetainės turinį Jūsų poreikiams. Naudodama Jūsų asmens duomenis, Įmonė turi teisę juos pateikti trečiosioms šalims tik konkrečios paslaugos teikimo tikslu. Įmonė neatskleidžia trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavusi išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus Lietuvos Respublikos teisės aktuose nustatytus atvejus.

Įmonė neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse, taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per Svetainėje pateiktas nuorodas. Rekomenduojame atskirai susipažinti su kiekvienos ne mums priklausančios Jūsų aplankytos svetainės privatumo sąlygomis.

Asmeniniai duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo. Jūs turite teisę žinoti, kaip panaudojama Jūsų asmeninė informacija. Jeigu ši informacija yra klaidinga, nebaigta ar netinkama, prašome pranešti apie tai Įmonės kontaktų puslapyje nurodytais duomenimis. Jūs turite teisę bet kuriuo metu pareikalauti, kad Įmonė ištaisytų ar sunaikintų Jūsų pateiktus asmens duomenis arba sustabdytų tokių duomenų naudojimą.

Jūsų asmens duomenys saugomi pagal Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą (Žin., 1996, Nr. 63-1479; 2008, Nr. 22-804). Jūsų teises taip pat gina Lietuvos Respublikos Vartotojų teisių apsaugos įstatymas (Žin., 1994, Nr. 94-1833; 2007, Nr. 12-488).

Atsakomybės ribojimas

Įmonė stengiasi, kad Svetainėje pateikiama informacija būtų atnaujinta, aktuali, tiksli ir išsami, tačiau negarantuoja visiško informacijos tikslumo bei naudingumo. Įmonė neatsako už bet kokius veiksmus, kuriuos galėjo įtakoti Svetainėje pateikta informacija, ar tų veiksmų padarinius.

Svetainės turinyje gali būti techninių netikslumų ar rašybos klaidų. Apie pastebėtas klaidas ar netikslumus prašome pranešti Įmonės kontaktų puslapyje nurodytais duomenimis.

Svetainės turinys gali būti pakeistas, pataisytas ar papildytas bet kuriuo metu. Interneto paieškos sistemos nepateikia atnaujintos informacijos realiu laiku ir Įmonė neatsako už paieškos sistemų rezultatuose pateiktos informacijos tikslumą ir teisingumą Jūsų paieškos metu.

Įmonė negarantuoja, kad Svetainė veiks nenutrūkstamai ir kad Svetainės turinys bus nuolatos prieinamas.

Jūs suprantate ir sutinkate, kad naudodamiesi Svetaine ar bet kokia joje pateikta informacija prisiimate asmeninę atsakomybę ir riziką. Jūs visada privalote patys imtis deramų saugumo priemonių ir tik Jūs atsakote už galimą žalą, padarytą Jūsų sveikatai, kompiuterinei įrangai ar joje saugomai informacijai.

Slapukų (cookie) naudojimas

UAB „Sadvitos transportas“

UAB „Sadvitos transportas“

Šilutės pl. 2, 318 kab.,
LT-91111 Klaipėda, Lietuva
+370 (46) 481228
+370 (46) 493221
+370 (656) 47307
sales@sadvitairko.lt

Įmonės kodas: 304124685
PVM kodas: LT1000009853811

Susisiekite su mumis

  • Lietuvos
  • English
  • Russian
  • Polish
  • German
  • Italian